Cautare

525 de rezultate pentru "lungu aurel talpas" (2.44 secunde)
Cum sa uiti o femeie - Dan Lungu (Scris de Diana Blaj) Andi si Marga locuiau impreuna de un an si jumatate insa, desi aveau aceeasi profesie, punctele de interes dintre cei doi nu pareau a fi nici pe departe comune.
El va reusi sa ocupe pentru scurt timp tronul Moldovei si acelasi noroc si-l vor incerca si alti romani din fruntea cazacilor: Alexandru si Constantin Potcoava (10), Petre Lungu, Petre Cazacu.
V/A - Romanian Etno Jazz Florin Juncu - Frumoasa mireasa Florian "Mosu" Lungu - SONO-PORTRET Jazzybirds - On The Road Florin Giuglea - Invitation To The Blues OUT SOON:
Reputatul Florian Lungu (Jazz Promoter) descrie astfel albumul: - Initiatorul albumului THE AMERICAN DREAM pare a rasfoi un virtual Real Book of Modern Jazz;
Daca ai ocazia transmite-i Domnului Gigi Caciuleanu ca il respectam mult ! - Sandu Roxana Elena: Superb! Talent si munca! - Alina Lungu: Ce clasa! - Moldovan Daniela: Expresia ARTEI!
Calitatea noilor straie sonore cu care sunt investite hiturile atat de cunoscute fanilor rezida in contributiile inedite, altfel spus reusite variatiuni improvizatorice conferite generos temelor, spune Florian Lungu (Mosu') despre primul album al artistei, Stories of a heart, lansat la inceputul anului 2017.
Codrin Cardu a colaborat cu postul TVR la emisiunile "Unora le place", "Noapte Indigo" - realizator Florian Lungu si Mihai Godoroja, colaborator al postului National TV, cu Realitatea.net, colaborator cu postul EUFORIA TV in cadrul emisiunilor "Just Dating" si "Femeia conduce".
- Luni, 02 iulie, ora 19:00 - Deschiderea Festivalului | Vernisaj vinil de jazz - Marti, 03 iulie, ora 12:00 - Conferinta Florian Lungu:
La Editura EIKON a aparut cartea Vocile jazz-ului romanesc de Doru Ionescu, cu un cuvant inainte de Florian Mosu Lungu si Mircea Tiberian.
De asemenea, se poate practica si prelevarea de culturi din secretia otica pentru aflarea tipului de microb si a sensibilitatii la antibiotice. Dr. George Lungu, medic primar ORL, Centrul Medicover Victoriei
Aceste evenimente fac parte dint-o suita de actiuni facilitate de prezenta la Bucuresti, in perioada 01 - 05 iunie 2015 de prezenta a doi oaspeti din Republica Molodova, cu o expertiza ampla in analiza sociala si de gender precum si in dezvoltarea metodologiilor si a indicatorilor sensibili la dimensiunea de gen (Valentina Bodrug Lungu, Profesor Doctor in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatie, Universitatea de Stat Moldova) si in apararea drepturilor lucratorilor si imbunatatirea conditiilor de munca din Republica Moldova (Sergiu Iurcu, director adjunct in Departamentul de Protectie Social-Economica al Confederatiei Nationale a Sindicatelor din Moldova).Evenimentele se deruleaza in cadrul proiectului europeanMultiplying Decent Work-Decent Life!, finantat de Comisia Europeana prin Programul de educatie pentru dezvoltare EuropeAid/131141/C/ACT/Multi, numar de referinta DCI-NSA-ED/2012/279-811 in contextul mai larg creat de faptul ca anul 2015 este Anul European al Dezvoltarii.
Balul a fost prezentat de Stefan Lungu, fost moderator TV, si Erik Culescu, cel mai mic voluntar al Asociatiei M.A.M.E., in varsta de 10 ani.
Pentru asta, au fost dezvoltate de Essilor, pe baza multor studii si ani de cercetare, lentilele fotocromatice Transitions, care corecteaza si protejeaza vederea, fiind incolore in spatii inchise si se coloreaza in aer liber", a explicat Adrian Lungu, Director Tehnic Essilor.
Vor fi invitati sa cante mari artisti romani, laureatii galelor realizate de mine, printre care Gheorghe Zamfir cu taraful lui, cu un moment surpriza, apoi academicianul Dumitru Farcas, Irina Loghin, Nico,Vlad Mirita, Matilda Pascal Cojocarita, Lia Lungu din America va veni special, Jennifer Crestol - artista americana, momente superbe cu copii, momente surpriza cu mari artisti romani, peste 400 de celebritati, oficialitati.
Baroni ca Mischie de la Gorj, Lungu de la Braila, Savu de la Slobozia, Cucu de la Tirgoviste, Vanghelie de la Bucuresti au fost inlaturati de pe listele PSD pentru alegerile locale dupa mult chin.
Baroni ca Mischie de la Gorj, Lungu de la Braila, Savu de la Slobozia, Cucu de la Tirgoviste, Vanghelie de la Bucuresti au fost inlaturati de pe listele PSD pentru alegerile locale dupa mult chin.
Membrii coalitiei nu se inteleg: PSD vrea TVA zero si nu doar la energie, PNL propune reducerea lui 5%, in timp ce Florin Citu atrage atentia ca bugetul nu isi poate permite sa acopere cresterea facturilor pe termen lung si se opune masurilor care golesc vistieria statului.
Ion Lungu prezenta o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta s-a ales nu doar cu dosar penal pentru furt de lemne, ci si pentru conducere sub influenta alcoolului.
Cutremurul de magnitudine 7,8 produs in Turcia a fost urmat de cel putin 100 de replici cu magnitudinea de 4,0 sau mai mare, a transmis Serviciul Geologic al Statelor Unite, citat de CNN.
Peste 50 de nave din 19 tari si peste 6.000 de militari au participat la exercitiul BALTOPS, ajuns la a 52-a editie. O echipa a Stirilor TVR este in Lituania. Urmariti un reportaj realizat de Ilinca Nazarie si Florin Lungu.
google-analytics.com